image

Blog

dinsdag 20 februari 2018

Samen opvang bieden

Kort geleden maakte STIL kennis met een vrouw en een gezin in Utrecht. Ze wilden graag vluchtelingen opvangen, liefst een vrouw die anders op straat zou staan. Ze spraken af het samen te doen. Dat vond STIL een goed idee!

vrijdag 16 februari 2018

Na 16 jaar terug naar Benin

Onze ex-cliënt Lukman, keert na zestien jaar verblijf in Nederland - zonder verblijfsvergunning-, terug naar Benin. De afgelopen drie jaar probeerde hij –tevergeefs- een reisdocument te verkrijgen. Dit lukte na al die tijd opeens vorige week. Maandag vliegt hij terug.

donderdag 15 februari 2018

Stil Leven: Viktoria

Stil Leven: Viktoria

Viktoria: "Doorzetten is mij op mijn lijf geschreven. Eén keer ben ik door drie beveiligers uit een examenzaal van mijn opleiding gedragen omdat ik niet wilde weggaan."

vrijdag 02 februari 2018

Over koeien melken en verblijfsvergunningen...

Over koeien melken en verblijfsvergunningen...

In de laatste nieuwsbrief van STIL kun je lezen wat er zoal de afgelopen maand bij STIL gebeurd is. Zo kregen een vrouw en haar tienjarige zoon een verblijfsvergunning. Ze wonen al acht jaar in Nederland! "'Ik ben heel blij en opgelucht", zegt zij.

donderdag 01 februari 2018

Stil Leven: David

Stil Leven: David

David: "Mijn dromen zijn niet groot maar ik zou zo graag opnieuw een opleiding beginnen. Bij voorkeur iets met taal. Maar eigenlijk alles zou goed zijn als ik maar mijn gezin kan onderhouden."