image

DISCLAIMER WEBSITE STICHTING STIL

Disclaimer Stichting STIL over verwerking van persoonsgegevens voor Website
Versie: 2 augustus 2018

 

Op deze website wordt informatie  weergegeven over juridische, maatschappelijke en medische onderwerpen. Deze informatie is niet toegespitst op specifieke gevallen en kan niet worden beschouwd als juridisch, maatschappelijk en medisch advies. Alhoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, staat Stichting Stil er niet voor in dat deze informatie altijd correct of volledig is.

Noch garandeert Stichting STIL dat de site ononderbroken, op tijd, veilig of foutvrij is of dat softwarefouten gecorrigeerd worden. Stichting STIL is niet aansprakelijk voor enige door jou of door iemand anders geleden schade die het resultaat is van het gebruik van onze website.

Verwijzingen (via links) naar websites die niet door Stichting STIL worden beheerd zijn slechts informatief bedoeld. Stichting STIL staat in geen geval in voor de inhoud van die websites en/of voor de correctheid of volledigheid van de informatie die op die websites wordt aangeboden. Het is daarom altijd raadzaam bij vragen contact met Stichting STIL op te nemen.

 

Onder het kopje ‘Over STIL> privacy- en cookybeleid’ vind je meer informatie over het privacy- en cookybeleid van STIL.