• image

    Fadiga: "Het maakt me gelukkig om te ontdekken wie ik ben. Daarvoor heb ik geen geld nodig, zelfs geen documenten."

  • image

    Mohanad: "Ook nu zie je niet aan mij dat ik problemen heb. Ik ben altijd aardig, tegen iedereen. Want mijn problemen zijn niet andermans problemen."

  • image

    Zarmin: "Leven zonder verblijfsvergunning voelt alsof je zweeft. Ik ben niet echt op aarde, niet echt in de lucht, maar ergens er tussenin. In het midden. Het is moeilijk om niet goed voor jezelf en je familie te kunnen zorgen. Om geen betaalde baan te mogen accepteren. Maar in een kamer zitten wachten past niet bij mij."

In Nederland leven naar schatting enkele tienduizenden ongedocumenteerde mensen. Er is weinig bekend over wie deze mensen nu eigenlijk zijn. Ze zijn vaak noodgedwongen onzichtbaar. 

Stil Leven geeft jou de kans om kennis te maken met een aantal mensen die middels pakkende full quote verhalen en prachtige foto drieluiken uit de onzichtbaarheid treden. Hun achtergronden zijn heel divers, maar het zijn allemaal mensen met dromen, ambities en herinneringen. Mensen zoals jij en ik.

Ben jij benieuwd naar deze onbekende verhalen? Bestel dan nu alvast het boek. Samen creëren we zo meer bewustwording over de onmenselijke kant van ons rechtssysteem.

Een impressie van de eerder op onze blog gepubliceerde portretten vind je HIER.

De eerst 500 boeken zijn uitverkocht! Maar niet getreurd... de nieuwe, nog mooiere oplage is binnen.

Wil je het boek komen ophalen op ons kantoor in Utrecht, doneer dan €20,00 via onderstaande link. Voor €25,00 sturen we het boek voor je op naar het door jou aangegeven adres.

Bestel het boek 'Stil Leven' HIER.

LET OP: vergeet niet het vinkje 'STIL Utrecht mag met mij contact opnemen over deze donatie' aan te zetten, anders kunnen we niet achterhalen voor wie het boek is!

Wil je meer boeken bestellen? Dat kan! Vul bij het te doneren bedrag het bedrag per boek vermenigvuldigd met het aantal boeken en benoem in de opmerking het aantal boeken dat je wil bestellen.

Meer doneren mag uiteraard altijd! Vermeld er dan wel even of je het boek op kantoor of dat je het graag per post ontvangt. Je extra donatie direct naar mensen zonder verblijfsvergunning, bijvoorbeeld voor medische zorg, opvang of het starten van een nieuwe verblijfsprocedure.