image

Spreekuren

Let op: Informatie over openingstijden tijdens de feestdagen

     - - - Normale spreekuurtijden hierna - - - 

STIL is gesloten tijdens de feestdagen van maandag 23 december tot en met 1 januari. 

 

Het medisch spreekuur is gesloten woensdag 25 december en woensdag 1 januari

Alleen in NOOD kun je tijdens de feestdagen 
- naar het Aanmeldloket komen, maandag 23 december  van 10 – 12.30 uur, de Wijkplaats, Johannes Camphuysstraat 101 in Utrecht
- mailen naar medisch@stil-utrecht.nl of bellen 062426941
- Je kunt altijd naar de eerste hulp – EHBO - van een ziekenhuis in echte noodsituaties zoals ongelukken of levensgevaar.

Huisarts of eerste hulp

Je kunt altijd zelf de huisarts bellen. Tijdens de kerstdagen krijg je dan via het antwoordapparaat te horen welk nood-telefoonnummer je kunt bellen.

Als de zorgverlener (arts, ziekenhuis) vraagt om je verzekering, kun je zeggen dat je gebruik wil maken van de REGELING ONVERZEKERBARE VREEMDELINGEN van het CAK. Hier kunnen zorgverleners vergoeding krijgen (hetcak.nl).

Garantstellingen:

Kun je ook krijgen bij het Aanmeldloket. 

STIL heeft donderdag 2 januari weer sociaal- juridisch spreekuur.

 

Spreekuren

Tijdens onze wekelijkse spreekuren kun je binnenlopen bij STIL om met één van onze medewerkers te praten. Tijdens het daklozenspreekuur worden toiletartikelen verstrekt en garantstellingen voor eten en kleding.

 

Maandag 10:00 – 12:00 uur: Daklozenspreekuur

Hier worden garantstellingen verstrekt voor eten en kleding (tweedehands, Emmaus), ook worden verzorgingsproducten verstrekt.


Woensdag 9:00 – 11:00 uur: Medisch spreekuur

Hier worden afspraken met artsen en zorgverleners gemaakt. Ook kunnen mensen de eigen bijdrage van vijf euro voor medicatie vergoed krijgen als ze zelf geen inkomen hebben.

Donderdag 9:30 – 12:00 uur: Sociaal - Juridisch spreekuur

Hier kun je terecht voor allerlei vragen over juridische mogelijkheden, de rechten die je hebt en mogelijkheden ergens hulp te krijgen.

Als je opvang nodig hebt, moet je eerst langs het aanmeldloket, zie > Opvang. In sommige gevallen sturen zij mensen door naar STIL. 

Waar?

Ons bezoekadres is Laan van Nieuw Guinea 143, 3531 JH Utrecht. Klik hier voor een routebeschrijving.

Heb je nog vragen? Bel ons dan op +31(0)30 2713463 tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur) of kom langs op een van de bovenstaande spreekuren.

Zoek je hulp in je eigen regio? Kijk dan op de website van het Landelijk Ongedocumenteerden Steunpunt voor organisaties door heel het land: http://www.stichtinglos.nl

Telefonische bereikbaarheid

We zijn woensdag en donderdag in de ochtend niet telefonisch bereikbaar vanwege de (vaak drukbezochte) spreekuren. We zijn dan wel - zo mogelijk - van 13.30- 17 uur telefonisch bereikbaar. 

Maandag en dinsdag zijn we over het algemeen van 9-17 uur telefonisch bereikbaar. 

Mailen kan ook

Soms werkt het sneller om te mailen, direct naar de persoon die je wil spreken: voornaam@stil-utrecht.nl of naar het algemene mailadres: info@stil-utrecht.nl.