image

Donatie

Alle donaties aan STIL komen ten goede aan onze cliënten. Zo gebruiken we ze bijvoorbeeld voor het financieren van een juridische procedure om alsnog een verblijfsvergunning te krijgen. Dat kan honderden euro’s kosten. Hetzelfde geldt voor medische ingrepen: iemand zonder verblijfsvergunning heeft wel recht op zorg, maar dit wordt alleen gefinancierd als het in ons basispakket zit. Hulp van een tandarts, geboortebeperking of fysiotherapie vallen hier bijvoorbeeld niet onder. Via ons medisch spreekuur kan STIL deze kosten in bepaalde gevallen (deels) vergoeden. Dit financieren we grotendeels middels fondswerving en en donaties.

Onze donateurs kiezen zelf hoe ze ons het liefst steunen. Dat kan eenmalig, maar met een maandelijkse donatie zorg je ervoor dat wij stelselmatig extra hulp kunnen bieden aan ongedocumenteerden. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Wist je trouwens dat je jouw gift mag aftrekken van de belasting? Steun ons nu met een bijdrage!

Dat kan via de doneerknop bovenaan deze pagina of door geld over te maken naar bankrekening

NL44 INGB 000 740 7021 van Stichting STIL.

Je kunt via je eigen bank regelen dat maandelijks een donatie wordt overgemaakt of eenmalig doneren. 

Alvast hartelijk dank!

 

 

 

“Elke maand geef ik een heel klein bedrag aan STIL. Ik ben niet zo rijk. Maar ik vind het oneerlijk dat ik hier wel mag werken en mensen die ergens anders geboren zijn niet”, zegt Marleen (36 jr). Ze is al meer dan vijftien jaar donateur.
“Bij STIL weet ik dat de meeste donaties direct naar de hulp aan cliënten gaan. Dat vind ik heel goed! Mijn bijdrage gaat naar medische hulp, verzorgingsproducten en eten. Ook worden juridische kosten ervan betaald”, aldus Leen (49 jr), al zes jaar donateur.