image

Over opvang, pardonkinderen en dank voor alle steun!


Gastadres vertelt en nieuws over opvang en pardonkinderen

Melanie vangt sinds kort cliënten van STIL in huis op en vertelt in de nieuwsbrief van december hoe dit ging met twee vrouwen die bij haar logeerden. "De eerste keer was heel spannend. Voor die vrouw natuurlijk nog veel spannender". Het ging gelukkig 'supergoed', vertelt ze. "Het afscheid was lastiger dan haar in huis te nemen". 

Verder in de nieuwsbrief ook ander opvangnieuws, informatie over vaccinatie en medische hulp komende week (als STIL gesloten is) en de laatste pardon-ontwikkelingen. Hayk en Alex wonen al hun hele leven in Nederland (10 en 8 jaar) maar zijn desondanks afgewezen voor de afsluitingsregeling kinderpardon. Ze stonden in de krant ne hun burgemeester belooft zich voor hen in te zetten.

Alle mensen die ons steunen, hartelijk dank!

STIL wenst jullie allemaal een goede Kerst & Jaarwisseling! We hopen weer samen sterk te staan in het nieuwe jaar! Dank allemaal voor jullie inzet & steun!

De foto hierboven is gemaakt door Jules van Iperen, per abuis is zijn naam ietwat verkeerd getiept in de nieuwsbrief. Excuus daarvoor... Lees hier de nieuwsbrief van december.