Donderdag 1 juni vierde STIL haar twintig- jarig jubileum met een vrolijk en spetterend feest. Rond de tweehonderd mensen kwamen dansen, lekker eten, de expo bekijken en een paspoort zonder grenzen laten maken. Die avond werd de nieuwe website gelanceerd, evenals het nieuwe logo, de nieuwe huisstijl en folder.

Eten van zestien koks uit acht verschillende landen

We vonden het een zeer geslaagd feest en hebben het erg naar onze zin gehad. Mede dankzij de band Kasba (foto), de dj’s Temesgen en Atse, de zestien koks en kokkinnen en hun chauffeurs. Alle mensen die geholpen hebben het feest mede mogelijk te maken hartelijk dank!
We danken iedereen, ook de mensen die niet konden komen, eveneens hartelijk voor de vele (vaak hartverwarmende) felicitaties, mooie bloemen en leuke kadootjes.

Paspoort Zonder Grenzen

Op het feest kon een paspoort zonder grenzen gemaakt worden. De band Kasba speelde een nummer met de tekst: “Ik heb een paspoort zonder grenzen... waar ik ook ga of sta bepaal ik zelf”.

Sponsoren

Het jublieumfeest wordt mede mogelijk gemaakt door donaties van Schoolplein Advocaten, Sinoo en van der Wou advocaten, Tandheelkunde Vleutenseweg, Joor Tandtechniek, apotheek Buijs, Slijterij van Berkel, Primera Groeneweg, Emmaus Domstad, Emmaus Haarzuilens, bakkerij Merhaba, bakkerij Hicret uit Utrecht en particulieren. Er zijn vermoedelijk nog donaties onderweg. Dank allemaal!