image

Spreekuren

English, français & عربى

Information in English, look HERE

Informations en français, regardez ICI

يمكنك قراءة المعلومات باللغة العربية هنا

 

Daklozenspreekuur - Maandag van 10 - 12 uur

Hier worden garantstellingen verstrekt voor kleding (tweedehands, Emmaus), ook worden verzorgingsproducten verstrekt. We geven informatie over waar je eten kunt krijgen..

Opvang nodig? Ga naar het Aanmeldloket
Als je opvang nodig hebt, moet je eerst langs het aanmeldloket, zie > Opvang. In sommige gevallen sturen zij mensen door naar STIL. 

 

Medisch spreekuur - Woensdag van 9 - 11 uur 

Als je medische zorg nodig hebt, kun je zelf een afspraak maken met een huisarts in de wijk waar je verblijft. Lees HIER meer over hoe zelf hulp te regelen en de mogelijkheden die er zijn om ook zonder verzekering zorg vergoed te krijgen.

Als je zelf geen afspraak kunt maken met een huisarts, kun je bellen, mailen of langskomen bij het medisch spreekuur zodat wij je kunnen helpen met het maken van een afspraak met een arts of zorgverlener. Je kunt ook langskomen voor de eigen bijdrage van medicatie vergoed te krijgen, als je zelf geen inkomen hebt.

Medische vragen kun je mailen naar medisch@stil-utrecht.nl. Of je kunt op woensdag van 9-11 u naar STIL bellen 030-2713463. Als het niet tot woensdag kan wachten, kun je op andere dagen naar onze medische telefoon bellen of appen: 06 242 69 417.

Medische nood

In nood kun je zelf met een huisarts bellen, of naar de eerste hulp van het ziekenhuis gaan (liefst nadat je met de huisarts overlegd hebt), bij zeer grote nood kun je 112 bellen (noodnummer).

 

Juridisch spreekuur - Donderdag 9.30 - 12 uur

LET OP: Donderdag 26 mei geen spreekuur!

 

Elke donderdag kun je naar dit spreekuur komen voor informatie en advies over je rechten en juridische mogelijkheden.

Als het niet kan wachten tot 7 april of als je niet op een donderdag naar het spreekuur kunt komen, kun je mailen naar juridisch@stil-utrecht.nl, of bel maandag t/m donderdag 030-2713463.

Bij ons juridisch team kun je terecht voor allerlei vragen over juridische mogelijkheden, de rechten die je hebt en mogelijkheden ergens hulp te krijgen. Lees hier meer.

 

Bezoekadres

Ons bezoekadres is Laan van Nieuw Guinea 143, 3531 JH Utrecht. Klik hier voor een routebeschrijving.

Zoek je hulp in je eigen regio? Kijk dan op de website van het Landelijk Ongedocumenteerden Steunpunt voor organisaties door heel het land: http://www.stichtinglos.nl

 

Telefonische bereikbaarheid

Telefoon: +31(0)30-2713463 tijdens kantooruren

We zijn telefonisch bereikbaar op de volgende momenten: 
Maandag 9.00-17.00
Dinsdag 14.00-17.00
Woensdag 13.30-17.00 voor medische vragen
Donderdag 9.00-17.00

 

Mailen kan ook

Soms werkt het sneller om te mailen, direct naar de persoon die je wil spreken: voornaam@stil-utrecht.nl of naar één van de volgende E-mail adressen, afhankelijk van de inhoud van je vraag (algemeen, medisch of juridisch):
info@stil-utrecht.nl
juridisch@stil-utrecht.nl
medisch@stil-utrecht.nl