image

Spreekuren

Spreekuren

Tijdens onze wekelijkse spreekuren kun je binnenlopen bij STIL om met één van onze medewerkers te praten. Tijdens het daklozenspreekuur worden toiletartikelen verstrekt en garantstellingen voor eten en kleding.

 

Maandag 10:00 – 12:00 uur: Daklozenspreekuur

Hier worden garantstellingen verstrekt voor eten en kleding (tweedehands, Emmaus), ook worden verzorgingsproducten verstrekt.


Woensdag 9:00 – 11:00 uur: Medisch spreekuur

Hier worden afspraken met artsen en zorgverleners gemaakt. Ook kunnen mensen de eigen bijdrage van vijf euro voor medicatie vergoed krijgen als ze zelf geen inkomen hebben.

Donderdag 9:30 – 12:00 uur: Sociaal - Juridisch spreekuur

Hier kun je terecht voor allerlei vragen over juridische mogelijkheden, de rechten die je hebt en mogelijkheden ergens hulp te krijgen.

Als je opvang nodig hebt, moet je eerst langs het aanmeldloket, zie > Opvang. In sommige gevallen sturen zij mensen door naar STIL. 

Waar?

Ons bezoekadres is Laan van Nieuw Guinea 143, 3531 JH Utrecht. Klik hier voor een routebeschrijving.

Heb je nog vragen? Bel ons dan op +31(0)30 2713463 tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur) of kom langs op een van de bovenstaande spreekuren.

Zoek je hulp in je eigen regio? Kijk dan op de website van het Landelijk Ongedocumenteerden Steunpunt voor organisaties door heel het land: http://www.stichtinglos.nl